v7kraska

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tak málo sebadôvery

Poznáme sa dlho. Imidž športového dievčaťa. Na táboroch sme spievali pesničku "Klukem být, ona si přála klukem být, veľké sny a velké přání klukem být..."  Presne to ťa vystihuje. Nikdy mi nenapadlo prečo. Bol to tvoj štýl, tak sme ťa brali. Šaty na tebe vždy vyzerali tak nejako vtipne. Po rokoch sme sa opäť zblížili a ty si mi povedala svoj príbeh. Smutný, ťažký a záhadný. Viacero chlapov ťa nechalo. Zväčša pre "krajšie".

Až teraz som pochopila čo ťa viedlo udržiavať tento imidž. Zostala som stáť ako obarená, keď si povedala, že "preňho nie si dosť dobrá, pekná..."

Haló slečna!!! V čom si horšia ako ostatné? V čom by som ja mala byť krajšia ako ty? Každá máme svoje nedostatky a i tak sme krásne. Všetky.

Tvoje slová sa rinuli z tvojich úst a ja som sa nestačila diviť. Tak málo sebadôvery, ego zadupané hlboko v zemi a pritom stačí tak málo.
Už ťa nenechám hrať túto hru na schovku. Si žena, krásna mladá, sympatická inteligentná žena... tak sa tak začni správať. Neboj, nájdeme v tej šmudle princeznú ;)


Priatelia | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014