v7kraska

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Od niečoho cez nič k niečomu :)

alebo o znovuzrodení
Svoje terajšie voľné dni napĺňam všeličím. Snažím sa ich využiť aktívne a rozumne. Neviem celkom presne povedať, či sa mi to darí, ale v podstate som spokojná. Každý deň sa aspoň hodinku učím, niečo doma porobím, vybavím v meste čo je treba... a "otrieskavam" ťažko zarobené peniaze môjho manžela. Kúpila som si tri knihy. Jednu z nich pravdepodobne troška zbytočne, keďže je to vytlačený blog, ale takto ho môžem čítať kdekoľvek. Veľmi som nad tým neuvažovala, proste som tú knihu kúpila... a teraz ju v rámci svojho voľného času čítam. Dočítala som sa až k zaujímavej štatistike. Netuším odkiaľ to autor vytiahol, ale vraj životnosť aktívneho blogera je 2-3 roky. Nedalo mi to a schválne som zisťovala odkedy mám blog. 2007.
Ako tých niečo vyše 5 rokov zhodnotiť? Blog mi veľa dal. Spoznala som tu super ľudí. Prvé dva roky som bola skutočne aktívnou blogerkou. Denne som sledovala aktuálne dianie svojich spolublogerov, ich starosti, radosti, vtipnosti... Analýza nasledujúcich troch rokov je veľmi zložitá. Keď tak spätne kalkulujem, tak blog som založila až popri Macovi, ale keď mi pribudol ďalších chlap (posledné tri roky) veľa času na písanie nezostalo. Uvažujem čím to je. Nie, že by si vyžadoval všetok môj čas. Napriek tomu, že sa stal mojou každodennou súčasťou, neodmysliteľným spoločníkom, čas by som si našla. Odišla však moja potreba. Dlhé hodiny sme strávili kecaním o všeličom a vlastne ničom. Za tie tri roky sa z nás stali, hm, priatelia? Neviem to definovať. Keď som minule čítala článok "ideálny priateľ" uvažovala som nad tým, či ním je. Môj koment bol jednoznačný. Nie je... O tom, čo mi vlastne je a nie je sa zamyslím nabudúce. V každom prípade na tri roky takmer utlmil až zhasol moju potrebu komunikovať tu. Teraz sa však môj život opäť mení a napriek tomu, že mi je stále bližšie, chcem sa na blog vrátiť. Opäť sledovať čo sa deje. Zamýšľať sa nad vecami, na ktoré by som inak sama nikdy neprišla... stať sa opäť aktívnou blogerkou a predĺžiť svoju životnosť a možno i štatistiky niekam inam :)
Dúfam, že ma prijmete medzi seba späť :)

Len tak... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014